Tarta Tradițională Bakewell

Tarta Tradițională Bakewell
Tarta tradițională Bakewell necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 51 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 267 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de migdale măcinate, unt, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Bakewell, Tarta Bakewell, și Tarta Bakewell pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o placă de plăcintă de 8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Bateți împreună făina, migdalele măcinate și praful de copt; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Rulați patiseria cu crustă de plăcintă într-o formă rotundă puțin mai mare decât placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4
Tăiați o bandă lată de 1/2 inch de la marginea cercului de patiserie și aliniați părțile inferioare ale plăcii de plăcintă cu banda, așezând partea tăiată în sus (patiseria nu va ajunge la marginea plăcii de plăcintă). Umeziți banda cu apă, apoi așezați cercul de patiserie rămas în placa de plăcintă, apăsând pentru a sigila marginile cercului pe banda în care se suprapune patiseria. Acest lucru va crea o crustă puțin mai groasă în jurul marginilor inferioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Întindeți dulceața de căpșuni uniform peste centrul cojii de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Ardei ArbolArdei Arbol
6
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Bateți oul împreună cu coaja de lămâie și adăugați treptat la amestecul de unt, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți ușor amestecul de făină, câte o lingură, în amestecul de ouă, împăturind până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Întindeți aluatul peste gemul din coaja plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Ardei ArbolArdei Arbol
GemGem
9
Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit până când umplutura este bine fixată și rumenită, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Se presară cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista