Peach-Raspberry Streusel Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 431 calorii. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu piersici, zahăr brun, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 104 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Zmeură - Scorțișoară Streusel Tartă, Tarta rustica de piersici cu Burnita de zmeura, și Tarta de piersici, prune, zmeură fără Gluten cu cremă de Cardamom și crustă de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mic, amestecați ingredientele crustei cu lingura sau mixerul electric la viteză mică până se formează aluatul. În tigaie neagră de 9 inci cu fund detașabil, apăsați aluatul ferm și uniform pe fund și lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați tigaia pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește cu 10 minute înainte de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Răspândiți umplutura de plăcintă pe fundul crustei parțial coapte. Se acoperă cu zmeură. Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de topping cu blenderul de patiserie sau furculița până se sfărâmă; se presară peste zmeură și umplutură de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Cu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când umplutura este fierbinte și toppingul este maro auriu. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute, înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman