Tarta rustică cu pere și brânză albastră
Dacă $1.13 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta rustică cu pere și brânză albastră ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 301 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare, scorțișoară măcinată, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta cu pere și brânză albastră, Tartă cu brânză albastră și pere, și Tarta cu alune, pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, aruncați toate ingredientele, cu excepția crustei de plăcintă, a brânzei albastre și a mierii. Pune deoparte.
Desfaceți crusta de plăcintă pe foaia de prăjituri. Puneți amestecul de pere pe centrul crustei, răspândindu-se la 2 inci de margine. Puneți bucăți de brânză albastră peste pere. Îndoiți marginea crustei peste pere.
Coaceți 30 de minute sau până când crusta este maro aurie. Se răcește ușor, aproximativ 15 minute.
Stropiți miere peste tartă. Pentru a servi, tăiați în pene.