Tarta Rustica Cu Caise

Tarta Rustica Cu Caise
Tarta rustică de caise este un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți Rețetă Rețetă de crustă de patiserie cremă, cardamom măcinat, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Rustica Cu Caise, Tarta rustica de caise-afine, și Tarta Rustica De Pere Cu Rachiu De Caise.

Instrucțiuni

1
Asamblați umplutura: într-un castron mediu, amestecați zahărul, făina și cardamomul. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați un vârf de cayenne pentru un pic de zing suplimentar, dacă doriți.) Îndoiți jumătățile de caise și stafidele, până când sunt bine acoperite cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se lasă deoparte și se lasă la macerat 10 minute.
4
Apoi pliați în pecanele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
5
Întindeți aluatul de plăcintă: dacă lucrați cu aluat de plăcintă răcit, scoateți-l din frigider pentru a lăsa să stea 10 minute înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Făinați ușor o suprafață curată și întindeți aluatul de plăcintă la o rundă de 13 inci de grosime uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați aluatul de plăcintă întins pe folie (pentru grătar) sau foaie de copt (pentru cuptor): dacă gătiți pe grătar, transferați aluatul de plăcintă întins într-un pătrat mare, ușor Uns cu unt, dublat peste folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Dacă coaceți la cuptor, transferați pe o foaie de copt cu margini mici, ușor unsă cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați amestecul de caise în centrul aluatului de plăcintă, lăsând o margine de 2 inci pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2
Îndoiți marginile: îndoiți marginile crustei de plăcintă în sus și peste, astfel încât să fie vizibil un cerc mic de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3
Dacă doriți o crustă drăguță pentru tarta rustică finită, bateți un ou cu o lingură de lapte sau smântână și periați o parte din el de-a lungul vârfului crustei de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se presară cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
5
Instrucțiuni de coacere folosind un grătar: pregătiți grătarul (fie cărbune, fie gaz) pentru căldură medie indirectă. Transferați cu grijă tarta pe folie pe grătar. Asigurați-vă că nu este direct peste cărbuni sau flacără de gaz. Acoperiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Dacă grătarul dvs. are un indicator de temperatură, încercați să păstrați temperatura între 350 și 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Gatiti 40-50 de minute, pana cand crusta se rumeneste usor si umplutura este clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Instrucțiuni de coacere folosind un cuptor: preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți tarta timp de 45-50 de minute, până când crusta este ușor rumenită și umplutura este bulboasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Excelent servit cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista