Tarta Mascarpone cu capsuni

Tarta Mascarpone cu capsuni
Această rețetă servește 12 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 353 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Căpșuni umplute cu Mascarpone, Căpșuni Umplute Cu Mascarpone, și Căpșuni Și Scorțișoară Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 (300 dacă utilizați căldură prin convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați cookie-urile într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 litru și sigilați. Cu un sucitor, zdrobiți fursecurile în firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Se toarnă 2 căni de firimituri într-un castron și se amestecă cu unt topit, zahăr și pudră de espresso. Apăsați uniform amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de 10 inci cu jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-un alt castron, cu un mixer pe mediu, bateți mascarpone, miere și vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați tigaia de tartă într-o tigaie cu margini de 12 x 16 inci și așezați-o pe raftul central al cuptorului preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se toarnă umplutura în crusta de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Coaceți până când umplutura este aurie palidă și abia așezată în centru când agitați ușor tigaia, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți tarta din cuptor și lăsați să se răcească pe un raft aproximativ 30 de minute, apoi răciți până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi (acoperiți tarta odată rece).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Cu puțin timp înainte de servire, scoateți janta din tigaie. Clătiți, tulpinați și tăiați subțire căpșunile. Aranjați într-un model circular sau spiralat deasupra tartei, suprapunându-se ușor feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista