Reteta Tarta italiana de prune (Tarte aux Quetsches) ar putea satisface pofta ta mediteraneana in aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 235 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, margarină pareve, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plum Tarte Tatin, Plum Tarte Tatin, și Rețetă de plăcintă cu prune de alune (Tarte aux Prunes) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face crusta, pulsați făina, zahărul, sarea și untul sau margarina împreună în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel până se sfărâmă. Apoi adăugați gălbenușul de ou și pulsați până cândaluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Puneți aluatul în centrul unei tigaie neagră de 9 inci cuun fund detașabil. Îndepărtați degetele cu făină și apăsați ușor aluatul pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei. Refrigeratpentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade și coaceți crusta timp de 10 minute.Reduceți cuptorul la 375 de grade și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți crusta din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Reducetemperatura cuptorului la 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se amestecă gemul cu brandy într-un castron mic și se întinde pefundul crustei. Puneți prunele și tăiați-le în patru bucățifiecare. Începând din exterior, aranjați prunele într-un cerc, astfel încâttoate piesele se suprapun, creând cercuri concentrice care se înfășoară încentrul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Prune
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Se presară cu scorțișoară și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Scorțișoară
7
Întoarceți tarta la cuptor și coaceți aproximativ 30 de minute saupână când crusta este maro aurie și prunele sunt suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți startul din cuptor, presărați zahărul și serviți cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Retipărit cu permisiunea Quiches, Kugels și Couscous: căutarea mea pentru gătitul evreiesc în Franța de Joan Nathan, 2010 Alfred A. Knopf, o divizie a Random House, Inc.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.