Tarta italiană cu prune (Tarte aux Quetsches)

Tarta italiană cu prune (Tarte aux Quetsches)
Reteta Tarta italiana de prune (Tarte aux Quetsches) ar putea satisface pofta ta mediteraneana in aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 235 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, margarină pareve, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plum Tarte Tatin, Plum Tarte Tatin, și Rețetă de plăcintă cu prune de alune (Tarte aux Prunes) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta, pulsați făina, zahărul, sarea și untul sau margarina împreună în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel până se sfărâmă. Apoi adăugați gălbenușul de ou și pulsați până cândaluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Puneți aluatul în centrul unei tigaie neagră de 9 inci cuun fund detașabil. Îndepărtați degetele cu făină și apăsați ușor aluatul pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei. Refrigeratpentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade și coaceți crusta timp de 10 minute.Reduceți cuptorul la 375 de grade și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți crusta din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Reducetemperatura cuptorului la 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se amestecă gemul cu brandy într-un castron mic și se întinde pefundul crustei. Puneți prunele și tăiați-le în patru bucățifiecare. Începând din exterior, aranjați prunele într-un cerc, astfel încâttoate piesele se suprapun, creând cercuri concentrice care se înfășoară încentrul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PrunePrune
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Se presară cu scorțișoară și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
7
Întoarceți tarta la cuptor și coaceți aproximativ 30 de minute saupână când crusta este maro aurie și prunele sunt suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți startul din cuptor, presărați zahărul și serviți cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Retipărit cu permisiunea Quiches, Kugels și Couscous: căutarea mea pentru gătitul evreiesc în Franța de Joan Nathan, 2010 Alfred A. Knopf, o divizie a Random House, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista