Tarta de tei cu mure si afine

Tarta de tei cu mure si afine
Tarta de tei cu mure și afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 91 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 234 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, mure, gem de mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta De Tei Cu Mure, Tartă Ganache De Mentă Bătută Cu Mure, și Cremă de lămâie și Lime Parfaits cu mure.

Instrucțiuni

1
Set filtru de metal fin pestevas mediu și pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți ouăle, gălbenușurile de ou și zahărul într-un alt vas metalic mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Bateți sucul de lămâie. Set bowlover cratiță mare de ușor simmeringwater (nu permite partea de jos a bolului la touchwater).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți constant până când cașul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de caș de la 178 la 180 la aproximativ 6 minute. Imediat se toarnă cașpreparate filtru set peste castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați untla cașul încins cald; lăsați să stea 1 minut,apoi bateți până se omogenizează și se omogenizează. Presăînveliș din plastic direct pe suprafața cașului, acoperind complet. Se dă la frigider până la rece,aproximativ 4 ore. Faceți înainte: cașul de var poate fifăcut până la 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De VarCaș De Var
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mediu până se amestecă bine, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați gălbenușul de ou; batepentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Adăugați făină și sare și amestecați la un nivel scăzutviteză până când amestecul seamănă cu mazărea mare.Folosind mâinile, frământați în castron doar până când aluatulse reunesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați aluatul pe tartpan cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Rupeți aluatul în bucăți, apoi apăsați aluatul uniform în sus și pe fundul tigaiei. Acoperiți șichill 1 oră. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. descoperiți crusta și coaceți până se rumenesc, aproximativ 35 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Scoateți părțile laterale din tigaia tartrăși puneți crusta pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2
Întindeți varul curat în crustă coaptă. Aranjați mureleîn 2 cercuri concentrice chiar în interiorul marginea tartei.Movilă afine în centrul de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Așezați-l într-un castron mic pentru microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se încălzește încuptor cu microunde până se topește gemul, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
5
Bateți pentru a slăbi și a amesteca, adăugândapă cu lingurițe dacă este groasă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Perie jamover fructe de padure. Faceți înainte: Tarta poate fi făcută cu până la 8 ore înainte. Chill descoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1
Apăsarea învelișului de plasticdirect pe suprafața cașului de var asigură că o piele nu se formează ca frisoane de coacăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Periajul fructelor de pădure cu puțină dulceață de mure conferă fructelor un finisaj strălucitor, de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De MureGem De Mure
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista