Tarta de rubarbă cu glazură portocalie
Tarta de rubarbă cu glazură portocalie este o fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 3077 calorii, 41G de proteine, și 206g de grăsime. Pentru $5.78 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, suc de portocale, tulpini de rubarbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tarta de rubarbă cu glazură portocalie, Tarta De Rubarbă Cu Glazură Portocalie, și Tarta Cu Piure De Rubarbă Cu Portocală Și Scorțișoară.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Amestecați sucul de portocale, sucul de lămâie și zahărul într-un castron.
Adăugați rubarba și lăsați să stea, amestecând ocazional, 10 minute.
Între timp, tăiați patiseria pe jumătate pe lungime, apoi întindeți fiecare bucată într-un dreptunghi de 11 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat. Aranjați dreptunghiurile de patiserie unul lângă altul pe o foaie mare de copt ungară.
Faceți o margine de 1/2 inch în jurul fiecărui dreptunghi de patiserie marcând ușor o linie paralelă cu fiecare margine (nu tăiați până la capăt). Prick patiserie în interiorul bordură peste tot cu o furculiță.
Se strecoară amestecul de rubarbă printr-o sită așezată peste un bol, rezervând lichid. Top 1 dreptunghi de patiserie (în interiorul bordurii) cu jumătate de rubarbă, felii ușor suprapuse. Repetați cu restul de patiserie și rubarbă.
Coaceți până când patiseria este umflată și aurie (partea inferioară a patiseriei ar trebui să fie și aurie), aproximativ 30 de minute.
Între timp, fierbeți lichidul de rubarbă rezervat într-o cratiță mică, degresând spuma dacă este necesar, până când se reduce la aproximativ 1/4 cană, 15 până la 18 minute.
Transferați tarte într-un raft.
Periați rubarba și patiseria cu glazură și presărați cu coajă.