Tarta de prune cu marzipan Crumble

Tarta de prune cu marzipan Crumble
Tarta de prune cu marzipan Crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 220 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, sare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu prune și Marțipan, Tarta cu prune cu martipan prajit / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, și Tarta de prune cu Crumble de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele patru ingrediente în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
2
Adăugați unt; procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați smântână și gălbenuș. Amestecați, folosind viraje pornite / oprite, până când aluatul se reunește. Apăsați pe partea inferioară și în sus a tăvii de tartă cu diametrul de 11 inci cu fundul detașabil. Pierce peste tot cu furculiță. Se răcește cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți crusta până devine aurie, apăsând cu spatele furculiței la fiecare 5 minute dacă crusta face bule, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați crusta în raft; rece. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Amestecați făina, pasta de migdale și zahărul în procesor până când pasta de migdale este măcinată fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Adăugați unt și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Transferați crumble în castron; se amestecă în migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu; aruncați pentru a se amesteca bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se presara 3/4 cana se năruie peste crusta răcită. Sus cu prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PrunePrune
12
Se presară cu restul de crumble.
13
Coaceți tarta până la umplerea bulelor groase și partea superioară este aurie, aproximativ 40 de minute. Se răcește 10 minute. Împingeți în sus partea de jos a tigaiei pentru a elibera tarta. Mișto. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista