Tarta de mere de tara cu unt brun condimentat

Tarta de mere de tara cu unt brun condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de mere de țară cu unt brun condimentat. O porție conține 375 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, băț de scorțișoară, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Unt Maro De Mere, Tarta Caramelizata Cu Unt Maroniu Cu Unt, și Bunica Smith mere și unt maro cremă tartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt și procesați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușurile de ou și procesați, folosind viraje pornite/oprite, până când aluatul se reunește în aglomerări mari umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Acoperiți cu plastic; se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
4
Pulverizați tigaia cu formă de arc cu diametrul de 10 inci cu spray antiaderent. Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Intindeti 1 bucată de aluat pe suprafata presarata cu faina Generos la 10 1/2-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Rulați aluatul pe sucitor și transferați-l în tigaie. Apăsați aluatul rotund în fundul tigaiei, peticind orice fisuri. Împărțiți a doua bucată de aluat în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
7
Rolați fiecare piesă între palme și suprafața cu făină generoasă până la frânghia de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Așezați frânghiile de aluat de la capăt la capăt pentru a forma 1 inel continuu de-a lungul marginii inferioare a tigaiei. Apăsați inelul de aluat ferm pe părțile laterale ale tigaiei, formând laturi înalte de 1 3/4 inch. Apăsați cusăturile de aluat împreună pentru a sigila. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți crusta doar până când este setată și aurie foarte ușoară în jurul marginilor, aproximativ 10 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Poziționați 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și 1 raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F. F. Pulverizați 2 foi mari de copt cu margini mari cu spray antiaderent. Aruncați merele cu unt și suc de lămâie într-un castron foarte mare. Aranjați într-un singur strat pe foi, lăsând spații între mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Presărați 3 linguri de zahăr peste mere pe fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
3
Coaceți până când merele sunt fragede și se rumenesc, întorcând merele ocazional și rotind tigăile între rafturile inferioare și superioare, aproximativ 40 de minute. Mișto. (Crusta și merele pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți crusta și depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați merele în castron. Capac; frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați tigaia cu crustă pe foaia de copt curată. Aranjați pene de mere apropiate, stând pe capete scurte, în cercuri concentrice în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
1
Topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mic. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în unt; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cuișoare, anason stelat și băț de scorțișoară. Gatiti la foc mic pana cand untul devine maro auriu si condimentele aromatizeaza untul, ajustand caldura daca este necesar pentru a preveni arderea si agitarea frecventa, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Anason StelatAnason Stelat
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CondimenteCondimente
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Bateți ouăle, zahărul, făina și sarea pentru a se amesteca într-un castron mediu. Se strecoară amestecul de unt brun condimentat în amestec de ouă; bateți pentru a amesteca. Rezervați fasole de vanilie, anason stelat și băț de scorțișoară; aruncați cuișoarele. Se toarnă încet amestecul de ouă peste mere în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Anason StelatAnason Stelat
MărMăr
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Coaceți până când amestecul de ouă este setat, umflat și auriu deschis, iar merele sunt maro auriu intens, aproximativ 1 oră 5 minute. Se răcește pe raft cel puțin 30 de minute. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
7
Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați tarta pe platou.
9
Garnisiți Tarta cu fasole de vanilie rezervată, anason stelat și băț de scorțișoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Anason StelatAnason Stelat
10
Serviți tarta ușor caldă sau la temperatura camerei cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
11
* Păstăi de semințe maro în formă de stea disponibile pe piețele asiatice și magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista