Tarta de mere de tara cu unt brun condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de mere de țară cu unt brun condimentat. O porție conține 375 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, băț de scorțișoară, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Unt Maro De Mere, Tarta Caramelizata Cu Unt Maroniu Cu Unt, și Bunica Smith mere și unt maro cremă tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Adăugați unt și procesați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați gălbenușurile de ou și procesați, folosind viraje pornite/oprite, până când aluatul se reunește în aglomerări mari umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Acoperiți cu plastic; se răcește 20 de minute.
Pulverizați tigaia cu formă de arc cu diametrul de 10 inci cu spray antiaderent. Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale.
Intindeti 1 bucată de aluat pe suprafata presarata cu faina Generos la 10 1/2-inch rotund.
Rulați aluatul pe sucitor și transferați-l în tigaie. Apăsați aluatul rotund în fundul tigaiei, peticind orice fisuri. Împărțiți a doua bucată de aluat în 4 bucăți egale.
Rolați fiecare piesă între palme și suprafața cu făină generoasă până la frânghia de 7 inci.
Așezați frânghiile de aluat de la capăt la capăt pentru a forma 1 inel continuu de-a lungul marginii inferioare a tigaiei. Apăsați inelul de aluat ferm pe părțile laterale ale tigaiei, formând laturi înalte de 1 3/4 inch. Apăsați cusăturile de aluat împreună pentru a sigila. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți crusta doar până când este setată și aurie foarte ușoară în jurul marginilor, aproximativ 10 minute. Mișto.
Poziționați 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și 1 raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F. F. Pulverizați 2 foi mari de copt cu margini mari cu spray antiaderent. Aruncați merele cu unt și suc de lămâie într-un castron foarte mare. Aranjați într-un singur strat pe foi, lăsând spații între mere.
Presărați 3 linguri de zahăr peste mere pe fiecare foaie.
Coaceți până când merele sunt fragede și se rumenesc, întorcând merele ocazional și rotind tigăile între rafturile inferioare și superioare, aproximativ 40 de minute. Mișto. (Crusta și merele pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți crusta și depozitați la temperatura camerei.
Așezați merele în castron. Capac; frigider.)
Așezați tigaia cu crustă pe foaia de copt curată. Aranjați pene de mere apropiate, stând pe capete scurte, în cercuri concentrice în crustă.
Topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mic. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în unt; adăugați fasole.
Adăugați cuișoare, anason stelat și băț de scorțișoară. Gatiti la foc mic pana cand untul devine maro auriu si condimentele aromatizeaza untul, ajustand caldura daca este necesar pentru a preveni arderea si agitarea frecventa, aproximativ 25 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți ouăle, zahărul, făina și sarea pentru a se amesteca într-un castron mediu. Se strecoară amestecul de unt brun condimentat în amestec de ouă; bateți pentru a amesteca. Rezervați fasole de vanilie, anason stelat și băț de scorțișoară; aruncați cuișoarele. Se toarnă încet amestecul de ouă peste mere în crustă.
Coaceți până când amestecul de ouă este setat, umflat și auriu deschis, iar merele sunt maro auriu intens, aproximativ 1 oră 5 minute. Se răcește pe raft cel puțin 30 de minute. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Transferați tarta pe platou.
Garnisiți Tarta cu fasole de vanilie rezervată, anason stelat și băț de scorțișoară, dacă doriți.
Serviți tarta ușor caldă sau la temperatura camerei cu înghețată.
* Păstăi de semințe maro în formă de stea disponibile pe piețele asiatice și magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri.