Tarta de foietaj umplută cu cremă de migdale

Tarta de foietaj umplută cu cremă de migdale
Foetaj Tart umplut cu crema de migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 488 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 183 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ouă, fasole, cum ar fi o fasole lima, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tarta de foietaj umplută cu cremă de migdale, tarta de foietaj cu fructe de migdale, și Tartă De Patiserie Cu Puf Cu Cremă De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pastă de migdale pur și simplu, zahăr granulat, unt și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Adăugați 1 ou, vanilie și extract de migdale și pur și pur până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
4
Adăugați făină și pulsați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Întindeți 1 foaie de foietaj într-un pătrat de 11 1/2 inch pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat, apoi periați excesul de făină de pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
6
Tăiați o rundă de 11 inci urmărind în jurul unei plăci inversate cu vârful unui cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Transferați rotund pe o foaie mare de copt cu unt (nu metal Închis La culoare, sau patiseria se poate rumeni prea mult), aruncând garniturile și răcoriți. Repetați procedura cu a doua foaie de patiserie, lăsând rotund pe suprafața făinoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Bateți oul rămas cu o furculiță și periați câteva deasupra celei de-a doua runde. Scor Rotund Decorativ peste tot folosind vârful cuțitului, apoi faceți mai multe fante mici până la capăt prin patiserie, la intervale de aproximativ 2 inci, pentru a crea orificii de abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Periați o parte din ou într-o margine lată de 1 inch în jurul marginii rotundului de patiserie răcit (pe foaia de copt). Mound crema de migdale în centrul rotund refrigerate, răspândirea ușor, și îngropa fasole în smântână. Acoperiți imediat cu margini rotunde decorate și apăsați ușor împreună. Ținând o lingură mică cu latura în unghi, apăsați în jurul marginii pentru a sigila Galette decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
10
Coaceți galette în treimea inferioară a cuptorului până când este umflat și auriu pal, 13 până la 15 minute. Praf galette cu zahăr cofetari și se coace în treimea superioară a cuptorului până când marginea este maro auriu și strălucitor, cu 12 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Transferați într-un raft pentru a se răci ușor, 5 până la 10 minute.
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista