Tarta de ciocolată cu afine a lui Francois Payard
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de ciocolată cu afine a lui Francois Payard. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, zahăr, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta cu Pecan de ciocolata de la Chef Fran de la Payard, Prajituri cu nuca de ciocolata fara faina de franeucroois Payard, și Macaroanele de dovleac ale lui Francois Payard pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste 3 linguri de suc de afine, lăsați să stea 3 până la 5 minute.
Combinați sucul rămas, zahărul și sosul de afine într-o cratiță medie la foc mediu-mare și aduceți la fierbere.
Bateți pentru a descompune jeleul.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați gelatina în lichidul fierbinte.
Se toarnă Gele diametral în coaja de tartă pregătită, umplând aproximativ o pătrime din ea și se dă la frigider tarta timp de aproximativ 30 de minute pentru a lăsa Gele diametral să se stabilească.
Așezați atât bomboanele, cât și siropul de porumb într-un castron mediu. Aduceți sucul și smântâna la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-înalt.
Se toarnă lichidul peste ciocolată și se bate până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Când amestecul se apropie de temperatura corpului, amestecați untul până când este bine încorporat și ganache-ul este neted și strălucitor.
Se toarnă ganache-ul peste setul Gele circulatorîn coaja de tartă, umplându-l complet. Dați la frigider tarta pentru a lăsa ganache-ul să se stabilească, aproximativ 30 de minute și serviți