Tarta de ciocolată cu afine a lui Francois Payard

Tarta de ciocolată cu afine a lui Francois Payard
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de ciocolată cu afine a lui Francois Payard. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, zahăr, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta cu Pecan de ciocolata de la Chef Fran de la Payard, Prajituri cu nuca de ciocolata fara faina de franeucroois Payard, și Macaroanele de dovleac ale lui Francois Payard pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatina peste 3 linguri de suc de afine, lăsați să stea 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Bomboane RuntsBomboane Runts
2
Combinați sucul rămas, zahărul și sosul de afine într-o cratiță medie la foc mediu-mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateți pentru a descompune jeleul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați gelatina în lichidul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Se toarnă Gele diametral în coaja de tartă pregătită, umplând aproximativ o pătrime din ea și se dă la frigider tarta timp de aproximativ 30 de minute pentru a lăsa Gele diametral să se stabilească.
1
Așezați atât bomboanele, cât și siropul de porumb într-un castron mediu. Aduceți sucul și smântâna la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Se toarnă lichidul peste ciocolată și se bate până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Când amestecul se apropie de temperatura corpului, amestecați untul până când este bine încorporat și ganache-ul este neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă ganache-ul peste setul Gele circulatorîn coaja de tartă, umplându-l complet. Dați la frigider tarta pentru a lăsa ganache-ul să se stabilească, aproximativ 30 de minute și serviți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista