Tarta de ciocolata neagra si portocala cu migdale prajite

Tarta de ciocolata neagra si portocala cu migdale prajite
Ciocolata neagră și tarta portocalie cu migdale prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 258 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frișcă grea, grand marnier, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta de ciocolata neagra si portocala cu migdale prajite, Almond Joy (nucă de cocos prăjită cu ciocolată neagră și migdale) înghețată, și Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea portocalie) din portocaliu în benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați fâșiile în bucăți de mărimea chibritului și puneți-le într-o cratiță mică. Se acoperă cu apă rece; se aduce la fierbere. Gatiti 30 de secunde; scurgere. Clătiți cratița; adăugați 1/4 cană zahăr, 2 linguri apă și coaja. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Fierbeți până când coaja este translucidă și siropul este gros, aproximativ 20 de minute. Folosind dinți de furculiță, transferați coaja pe farfurie și răciți. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul, scorțișoara și sarea într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați făină și bateți până când aluatul se adună în aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Intindeti aluatul între foi de hârtie cerată la 11-inch rotund. Îndepărtați foaia superioară de hârtie. Inversați aluatul peste tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil; îndepărtați hârtia. Apăsați ușor aluatul în tigaie. Apăsați excesul de aluat pentru a forma laturi duble groase. Pierce aluatul peste tot cu furculita. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți crusta până când părțile laterale par uscate, iar fundul arată Bulbuc, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați crusta în raft. Folosind spatele lingurii, apăsați părțile laterale ale aluatului dacă cădeți. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Aruncați migdalele, zahărul și scorțișoara într-un castron mic. Tăiați toate, cu excepția a 2 benzi de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați coaja de portocală tocată, apoi amestecul de migdale peste fundul crustei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Puneți smântâna într-o cratiță medie grea. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați ciocolată și bateți până când ciocolata se topește și amestecul este neted; se amestecă în Grand Marnier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă în crustă. Se dă la frigider până când umplutura este fermă, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Garnisiți cu restul de 2 benzi de coajă de portocală. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Folosind un cuțit ascuțit, slăbiți ușor crusta de pe părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Tăiați tarta în pene; se servește rece.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista