Tarta de ciocolata cu crusta de nuci
Tarta de ciocolată cu crustă de nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 10 și costă $1.91 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, gălbenușuri de ou, coniac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tartă Cu Crustă De Covrig De Ciocolată, Tartă de ciocolată și nuci amestecate în crustă de biscuiți, și Tartă de dovleac de ciocolată cu crustă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, învârtiți Nucile, Nucile de pin și 1/2 cană de zahăr până când nucile sunt măcinate grosier.
Se toarnă într-o tigaie de 9 inci cu jantă detașabilă. Într-o măsură de sticlă de 2 cani, topiți 1/4 cană de unt într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), 20 până la 30 de secunde.
Adăugați unt topit în amestecul de nuci și frecați cu degetele pentru a amesteca. Apăsați amestecul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Puneți tigaia pe o foaie de copt căptușită cu folie de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când crusta începe să se rumenească în jurul marginilor, 20 până la 30 de minute.
Între timp, tocați jumătate de ciocolată în bucăți de 1/2 inch și dați deoparte. Tăiați fin ciocolata rămasă.
În măsura paharului, combinați restul de 1/4 cană de unt, tăiat în bucăți mici, cu ciocolată tocată mărunt.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la jumătate de putere (50%) până când ciocolata este moale, 30 până la 45 de secunde. Se amestecă până când amestecul este neted.
Într-un castron cu un mixer la viteză mare, bateți gălbenușurile de ou, rămânând 3 linguri de zahăr, coniac și extract de migdale până când amestecul devine galben pal, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de ciocolată-unt și bateți pentru a amesteca. Se amestecă ciocolata tocată grosier.
Răzuiește în crustă caldă de nuci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când umplerea abia se agită când tigaia este agitată ușor, aproximativ 15 minute. Așezați pe un raft până se încălzește sau se răcește.
Pentru a servi, îndepărtați janta; praful se tarta usor cu cacao si se taie in pene.