Tarta de ceapa Vidalia cu Bacon, miere locala si cimbru proaspat
Tarta de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 359 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, miere locală, ceapă vidaliană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tartă de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt, Tarta Mascarpone Cu Smochine Si Zmeura Fara Gluten Cu Miere Locala, și Baie De Ceapă Vidaliană Cu Slănină Se Sfărâmă.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti patiseria, pulsați împreună făina, untul și sarea în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de plastic până când untul are aproximativ dimensiunea mazării mici—aproximativ zece leguminoase. Treptat, stropiți în apa cu gheață în timp ce pulsați. Cantitatea necesară va depinde de conținutul de umiditate al făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați suficientă apă pentru ca aluatul să formeze o bilă liberă. Întoarceți patiseria pe o suprafață ușor făinată și formați rapid aluatul într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute (sau până la trei zile) pentru a vă odihni. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade cu aproximativ 20 de minute înainte de a planifica să coaceți tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, pregătiți umplutura.
4
Încălziți o tigaie mare saut la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați slănina într-un singur strat și gătiți, întorcându-vă după cum este necesar, până când slănina este crocantă și grăsimea a fost redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Scoateți slănina pentru a se scurge pe prosoape de hârtie pentru a se răci, tocând grosier o dată suficient de rece pentru a se descurca. Rezervați 2 linguri de grăsime de slănină (aruncând restul sau folosind în alt scop) în tigaie și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa, sarea, piperul și cimbru. Gatiti la foc mediu pana cand ceapa s-a inmuiat, amestecand frecvent, aproximativ 15 minute. Nu lăsați ceapa să se rumenească!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați vinul și creșteți focul la mediu-mare. Gatiti pana cand vinul a fiert pana la o glazura, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați mierea și slănina tocată rezervată. Se amestecă și se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Scoateți amestecul de ceapă de pe foc și lingură într-o tigaie superficială; la frigider pentru a se răci. Când s-a răcit, scurgeți orice exces de sucuri de tigaie și amestecați oul și smântâna. Reglați condimentele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Pentru asamblare, rulați aluatul rezervat la grosimea de 1/4 inch. Tapetați tigaia(tigaia) cu patiseria și formați margini uniforme. Dați la frigider încă 10 minute, apoi tapetați patiseria cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți hârtia și greutățile și coaceți încă 15 până la 20 de minute pentru a rumeni fundul. Se lasă să se răcească ușor înainte de umplere. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade. Umpleți crusta de patiserie cu amestecul de ceapă și coaceți până se rumenesc și umplutura este setată, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Din cartea de bucate Southern Farmers Market de Holly Herrick. Text 2009 Holly Herrick; fotografii 2009 Rick McKee. Retipărit cu permisiunea lui Gibbs Smith.