Tarta de ceapa cu mustar si fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta de ceapă cu muștar și fenicul. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 279 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă caldă, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta De Ceapa Cu Mustar Si Fenicul, Muștar De Fenicul, și Tartă De Fenicul-Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia și apa caldă într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Puneți 1 1/2 căni de făină într-un castron mediu, apoi faceți o fântână în centrul făinii și adăugați amestecul de drojdie la bine. Se amestecă împreună oul, 1 lingură de ulei și 1 1/2 linguriță de sare cu o furculiță.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de drojdie și amestecați cu o lingură de lemn sau cu vârful degetelor, încorporând treptat făina, până se formează un aluat moale.
Transferați aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, lucrând în făină suplimentară (până la 1/4 cană) după cum este necesar, până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Transferați aluatul într-un bol cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, 1 până la 1 1/2 ore.
În timp ce aluatul crește, încălziți restul de 1/3 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi sotează semințele de fenicul până la o nuanță mai închisă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă ceapa, restul de linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi se reduce focul la mediu-mic și se acoperă ceapa direct cu o rundă de hârtie pergament. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este foarte frageda si se rumeneste, 1 pana la 1 1/4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Frământați ușor aluatul pe o suprafață făinoasă cu mâinile făinoase pentru a se dezumfla. Scoateți aluatul pe o foaie mare de copt grea (de preferință oțel albastru) într - un dreptunghi de 15 x 12 inci, întorcând sau sertizând marginea, apoi periați muștarul uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginii.
Întindeți ceapa uniform peste muștar, apoi presărați uniform cu brânză.
Coaceți tarta până când crusta se rumeneste, 30 până la 35 de minute.
Tăiați în pătrate sau diamante de 2 inci și serviți cald sau la temperatura camerei.
Amestecul de ceapă poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.