Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu zahăr brun-afine. Această rețetă servește 35 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, extract de vanillan, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă Cu Zahăr Brun Cu Mere, Tarta Cu Capsuni Cu Zahar Brun, și Tartă De Dovleac Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul cu zahărul la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați gălbenușul de ou, vanilia și sarea, răzuiți partea laterală a bolului și bateți la viteză mică până se omogenizează. Adăugați treptat făina, bătând până când aluatul formează doar o bilă. Bateți aluatul într-un disc și acoperiți cu folie de plastic. Dați la frigider aluatul cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De Verjuic
3
Întindeți aluatul între 2 foi de hârtie pergament într-o rundă de 12 inci. Îndepărtați cu grijă stratul superior de hârtie pergament și inversați aluatul pe o tigaie de tartă canelată de 9 inci, cu fundul detașabil. Îndepărtați hârtia pergament și apăsați ușor aluatul în tigaie. Tăiați aluatul la culoare cu janta. Patch orice fisuri cu garnituri de aluat. Înțepați ușor fundul cu o furculiță. Dați la frigider coaja de tartă până când este fermă, aproximativ 30 de minute sau congelați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 30 de minute, până când marginea este ușor aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 5 minute mai mult, până când este ușor aurie peste tot. Puneți tigaia pe o foaie de copt. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Într-o cratiță medie, combinați zahărul granulat cu apa și gătiți la foc moderat, amestecând, până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați afinele, acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 3 minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați afinele să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Scurgeți bine merisoarele; rezervați siropul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu zahărul brun și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
13
Bateți jumătate și jumătate și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
14
Întindeți afinele în coaja de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
15
Stropiți 1 lingură de sirop de afine rezervat peste afine, apoi turnați crema de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
16
Coaceți tarta în treimea inferioară a cuptorului până când o frigăruie introdusă în centru iese curată, 16 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
17
Transferați tarta în tigaie într-un suport pentru a se răci complet, cel puțin 2 ore. Pudrați Tarta cu zahărul cofetarilor.