Tarta Cu Zahar Brun-Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu zahăr brun-afine. Această rețetă servește 35 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, extract de vanillan, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă Cu Zahăr Brun Cu Mere, Tarta Cu Capsuni Cu Zahar Brun, și Tartă De Dovleac Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul cu zahărul la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușul de ou, vanilia și sarea, răzuiți partea laterală a bolului și bateți la viteză mică până se omogenizează. Adăugați treptat făina, bătând până când aluatul formează doar o bilă. Bateți aluatul într-un disc și acoperiți cu folie de plastic. Dați la frigider aluatul cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Întindeți aluatul între 2 foi de hârtie pergament într-o rundă de 12 inci. Îndepărtați cu grijă stratul superior de hârtie pergament și inversați aluatul pe o tigaie de tartă canelată de 9 inci, cu fundul detașabil. Îndepărtați hârtia pergament și apăsați ușor aluatul în tigaie. Tăiați aluatul la culoare cu janta. Patch orice fisuri cu garnituri de aluat. Înțepați ușor fundul cu o furculiță. Dați la frigider coaja de tartă până când este fermă, aproximativ 30 de minute sau congelați timp de 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 30 de minute, până când marginea este ușor aurie.
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 5 minute mai mult, până când este ușor aurie peste tot. Puneți tigaia pe o foaie de copt. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Într-o cratiță medie, combinați zahărul granulat cu apa și gătiți la foc moderat, amestecând, până când zahărul se dizolvă.
Adăugați afinele, acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 3 minute, amestecând o dată sau de două ori.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați afinele să se răcească la temperatura camerei.
Scurgeți bine merisoarele; rezervați siropul de afine.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu zahărul brun și făina.
Bateți jumătate și jumătate și extractul de migdale.
Întindeți afinele în coaja de tartă.
Stropiți 1 lingură de sirop de afine rezervat peste afine, apoi turnați crema de migdale.
Coaceți tarta în treimea inferioară a cuptorului până când o frigăruie introdusă în centru iese curată, 16 până la 18 minute.
Transferați tarta în tigaie într-un suport pentru a se răci complet, cel puțin 2 ore. Pudrați Tarta cu zahărul cofetarilor.
Tăiați tarta în pene și serviți cu frișcă.