Tarta cu sunca si oua
Tarta cu șuncă și ouă necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 169 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de rulouri de semilună, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă șunca și se lasă deoparte. Desfaceți aluatul de rulou semilună într-un dreptunghi lung. Apăsați pe partea de jos și 1 in. pe părțile laterale ale unui 13-in uns. x 9-în. vas de copt; sigilați cusăturile și perforațiile.
Se întinde cu amestec de șuncă rezervat. Într-un castron, bateți ouăle, laptele, sarea și piperul; se amestecă brânza.
Se coace la 375 de minute pentru 23-28 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Puneți la frigider resturile.