Tarta cu șuncă și ouă necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 169 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de rulouri de semilună, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc; se amestecă șunca și se lasă deoparte. Desfaceți aluatul de rulou semilună într-un dreptunghi lung. Apăsați pe partea de jos și 1 in. pe părțile laterale ale unui 13-in uns. x 9-în. vas de copt; sigilați cusăturile și perforațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crescent Roll Aluat
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se întinde cu amestec de șuncă rezervat. Într-un castron, bateți ouăle, laptele, sarea și piperul; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ouă
Lapte
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
5
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
6
Se coace la 375 de minute pentru 23-28 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Puneți la frigider resturile.