Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte

Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte
Tarta de sparanghel-Ricotta cu brânză Comte necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 378 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sulițe subțiri de sparanghel, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte, Tarta Cu Sparanghel Ricottan, și Sparanghel-Ricotta Phyllo Tartă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți produse de patiserie pe suprafața făinoasă până la un dreptunghi de 13x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați banda lată de 1/2 inch din toate cele 4 laturi.
4
Ungeți benzi pe 1 parte cu o parte din ou bătut, apoi apăsați benzi, cu partea de ou în jos, pe marginile de patiserie pentru a adera, formând margine ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Perie de frontieră cu ou; rezerva rămas ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Transferați pe foaia de copt. Se răcește în timp ce se pregătește umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Sparanghel la abur doar până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Transferați în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Scurgere.
10
Tăiați top 2 până la 3 inci de blaturi de sparanghel; pus deoparte. Curățați grosolan tulpinile de sparanghel rămase în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
11
Adăugați oul bătut rămas, ricotta, 3 lingurițe de ulei și sare;procesați până se formează piure gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Se transferă în castron; se amestecă salam și 1/3 cană de brânză COMT.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
ComteComte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Întindeți amestecul uniform peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Se presară cu restul de 1/3 cană de brânză COMT. Aruncați vârfurile de sparanghel cu restul de 1 linguriță de ulei; aranjați vârfurile peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
ComteComte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
15
Coaceți tarta până când umplutura este setată, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Brânza COMT este o brânză din lapte de vacă în stil Semifirm, Gruyu, în formă de gros. Este disponibil la unele supermarketuri, brânzeturi și magazine de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ComteComte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista