Tarta Cu Sparanghel
Această rețetă face 8 porții cu 296 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, făină, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tarta Cu Sparanghel, Tarta Cu Sparanghel, și Tarta Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați făina cu sarea. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați oul și apa și amestecați cu o furculiță până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și bateți-l într-un disc. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci. Îndoiți aluatul în jumătate și transferați-l cu grijă într-o tigaie de 11 inci cu fundul detașabil. Desfaceți aluatul și apăsați-l ușor în tigaie fără a vă întinde. Tăiați consola. Înfășurați coaja de tartă în plastic și dați-o la frigider până când este fermă, aproximativ 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă, fasole uscată sau orez.
Coaceți coaja timp de aproximativ 1 oră sau până când se rumenesc ușor în jurul marginii.
Îndepărtați greutățile și folia plăcintei și coaceți coaja timp de 10 minute sau până când se rumenesc și se fierb uniform.
Transferați într-un raft pentru a se răci. Lăsați cuptorul pornit.
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți sparanghelul până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece.
Se scurge din nou și se usucă cu prosoape de hârtie. Aranjați sparanghelul în coaja de tartă cu toate sulițele orientate în aceeași direcție; tăiați-le pentru a se potrivi dacă este necesar.
Într-un castron mediu, bateți ouăle pentru a se amesteca. Bateți laptele, untul topit și sarea.
Se toarnă amestecul de cremă peste sparanghel și se presară Parmigiano-Reggiano deasupra. Puneți tarta pe o foaie de copt și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, sau până când crema este doar setată.
Transferați tarta într-un raft pentru a se răci aproximativ 10 minute, apoi tăiați-o în 8 pene și serviți cald sau la temperatura camerei.