Tarta Cu Rubarbă
Tarta cu rubarbă este o fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, aluat de plăcintă, topping bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tarta Cu Rubarbă, Tarta Cu Bezea Cu Rubarbă, și Tarta Cu Boabe De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, rubarba și zahărul; aruncați bine.
Lăsați să stea 20 de minute, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 35
Rulați aluatul într-un cerc de 11 inci. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 10 inci. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei și puneți-l la congelator timp de 10 minute. Puneți amestecul de rubarbă în crustă.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute. Se răcește complet și se taie în pene.
Se servește cu topping bătut.