Tarta Cu Ricotta Peach
Peach Ricotta Tart necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, aluat de pizza, pepitas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Încercați Tarta Ricotta, Tartă De Mazăre Și Ricotta Engleză, și Tartă Cu Ricotta De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere. Aruncați piersicile în apă timp de 10 secunde.
Îndepărtați și clătiți sub apă rece. Folosiți un cuțit mic pentru a aluneca de pe piele.
Tăiați fiecare piersică în 8 pene; deoparte.
Combinați ricotta și 1/4 cană de zahăr; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați scorțișoara, nucșoara și zahărul rămas; deoparte.
Făinați ușor spatele unei foi mari de copt.
Întindeți aluatul de pizza la 1/4 inch grosime.
Așezați aluatul pe spatele foii de copt și ungeți-l cu jumătate de unt. Preîncălziți un grătar pe gaz la mare; reglați temperatura la scăzut după 15 minute. (Dacă gătiți peste cărbune, lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă cenușie.) Folosind foaia de copt ca o spatulă mare, întoarceți aluatul direct pe grătar. Gatiti pana cand partea inferioara a aluatului incepe sa se rumeneasca, 4-6 minute. (Crusta se poate balona.) Folosind clești, glisați aluatul înapoi pe foaia de copt, apoi întoarceți partea neacoperită pe grătar.
Ungeți partea gătită a aluatului cu untul rămas. Aranjați piersicile deasupra.
Se presară cu pepitas și zahăr condimentat. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 8 până la 12 minute sau până când partea inferioară a crustei se rumeneste. Glisați pe foaia de copt.
Se servește cald cu ricotta îndulcită.
Metoda de zi ploioasă: Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ungeți jumătate din unt pe o foaie de copt. Pregătiți amestecul de ricotta dulce ca mai sus. Pregătiți aluatul ca mai sus și așezați-l pe foaia de copt.
Coaceți 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu piersicile, pepitele și zahărul condimentat.
Coaceți încă 10 minute sau până când crusta este aurie.