O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, făină, galbenele și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarta cu praz și Chanterelle, Tarte aux Girolles - " Tarta cu chanterelle, și Tarta Cu Praz.
Instrucțiuni
1
Faceți crustă: într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și piperul. Frecați untul în făină până când cea mai mare parte pare a fi făină de porumb, dar rămân câteva bucăți mai mari, de mărimea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Stropiți în 3 linguri. apă rece ca gheața în timp ce amestecați rapid cu o furculiță. Sau, pulsați făina, sarea, piperul și untul într-un robot de bucătărie până când se formează un amestec grosier, cu textură de făină de porumb, apoi stropiți în apă cu gheață până când aluatul se reunește. Întoarceți aluatul pe o bucată mare de folie de plastic și folosiți folie pentru a apăsa aluatul într-un 1 in.- disc gros. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Făinați ușor o suprafață de lucru. Desfaceți aluatul; cu un sucitor rulați-l ușor, transformând aluatul 90 între fiecare Sul, într-un 12-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Așezați aluatul întins într-un 9 1/2-in. tigaie tartă. Tăiați marginile la același nivel cu marginile tigaiei. Acoperiți aluatul cu o bucată mare de folie de aluminiu și cântăriți cu greutăți de plăcintă, fasole uscată sau orez nefiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți crusta 20 de minute. Ridicați folia și greutățile de pe crustă și coaceți până când începe să devină auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Lăsați crusta să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Între timp, faceți umplutura: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați prazul și sarea și gătiți, amestecând, până când prazul este moale, aproximativ 3 minute. Întoarceți focul la mare și adăugați ciuperci. Gatiti, amestecand continuu, pana cand ciupercile si-au dat lichidul, 5 pana la 10 minute. Se amestecă cimbru, smântână și piper, apoi se stinge focul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Întindeți jumătate din brânza rasă peste crusta de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
11
Se întinde deasupra amestecul de praz-ciuperci și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
12
Coaceți până când brânza este topită și aurie, aproximativ 25 de minute.