Tarta cu praz și Chanterelle
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, făină, galbenele și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarta cu praz și Chanterelle, Tarte aux Girolles - " Tarta cu chanterelle, și Tarta Cu Praz.
Instrucțiuni
Faceți crustă: într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și piperul. Frecați untul în făină până când cea mai mare parte pare a fi făină de porumb, dar rămân câteva bucăți mai mari, de mărimea mazării.
Stropiți în 3 linguri. apă rece ca gheața în timp ce amestecați rapid cu o furculiță. Sau, pulsați făina, sarea, piperul și untul într-un robot de bucătărie până când se formează un amestec grosier, cu textură de făină de porumb, apoi stropiți în apă cu gheață până când aluatul se reunește. Întoarceți aluatul pe o bucată mare de folie de plastic și folosiți folie pentru a apăsa aluatul într-un 1 in.- disc gros. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 37
Făinați ușor o suprafață de lucru. Desfaceți aluatul; cu un sucitor rulați-l ușor, transformând aluatul 90 între fiecare Sul, într-un 12-in. cerc.
Așezați aluatul întins într-un 9 1/2-in. tigaie tartă. Tăiați marginile la același nivel cu marginile tigaiei. Acoperiți aluatul cu o bucată mare de folie de aluminiu și cântăriți cu greutăți de plăcintă, fasole uscată sau orez nefiert.
Coaceți crusta 20 de minute. Ridicați folia și greutățile de pe crustă și coaceți până când începe să devină auriu, aproximativ 10 minute.
Lăsați crusta să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, faceți umplutura: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și sarea și gătiți, amestecând, până când prazul este moale, aproximativ 3 minute. Întoarceți focul la mare și adăugați ciuperci. Gatiti, amestecand continuu, pana cand ciupercile si-au dat lichidul, 5 pana la 10 minute. Se amestecă cimbru, smântână și piper, apoi se stinge focul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Întindeți jumătate din brânza rasă peste crusta de tartă.
Se întinde deasupra amestecul de praz-ciuperci și se presară cu brânza rămasă.
Coaceți până când brânza este topită și aurie, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
Se servește cald sau la temperatura camerei.