Tarta cu piersici
Rețeta Tartă cu piersici se poate face în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Pentru 1,49 USD per porție, primești un desert care servește 6. O porție conține 584 de calorii, 7 g de proteine și 25 g de grăsimi. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mentă, smântână, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tartă cu piersici, Tartă cu piersici și Tartă cu piersici.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.;
Puneți făina, untul și smântâna într-un robot de bucătărie și amestecați. Când aluatul a format o minge, trântiți cu mâinile ușor înfăinate fundul și părțile laterale ale unei tavi de tartă de 10 inchi, neunsă, cu fund detașabil și părți laterale de 1/2 inch, sau un vas rotund gratinat.
Coaceți aproximativ 15 minute, până când crusta se întărește, dar nu se rumenește.
Lasam sa se raceasca in timp ce pregatesti umplutura.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Pentru a face umplutura: Dacă folosiți piersici proaspete, curățați și feliați groase piersicile. Aranjați feliile de piersici proaspete în cercuri suprapuse deasupra crustei, până când aceasta este complet acoperită. Umpleți excesiv crusta, deoarece piersicile se vor micșora în timpul gătirii.
Combinați gălbenușurile, smântâna, zahărul și făina și bateți până se omogenizează.
Se toarnă amestecul peste piersici.
Așezați tava de tartă pe o foaie de copt și coaceți aproximativ 1 oră, până când crema se întărește și are o culoare aurie deschisă. Acoperiți cu un cort de folie de aluminiu dacă crusta devine prea întunecată.
Transferați tava de tartă pe un grătar pentru a se răci. Când se răcește, îndepărtați peretele lateral al tigaii.
Combinați conservele sau jeleul și sucul de portocale.
Se intinde cu o pensula de patiserie deasupra tartei calde.
Serviți tarta caldă, la temperatura camerei sau rece.
Se ornează cu mentă proaspătă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tarta funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "