Tarta cu pere și migdale

Tarta cu pere și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu pere și migdale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 815 calorii, 17g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tarta cu pere și migdale, Tarta Cu Pere Și Migdale, și Tarta Cu Migdale De Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare. Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre). Bateți gălbenușul și apa cu o furculiță și amestecați în amestecul de făină până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Frământați ușor amestecul într-un castron cu mâinile făinoase doar până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 sau 5 ori mai mult. Formați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se răcește, înfășurat strâns în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Glisați partea inferioară a tăvii de tartă (separată de jantă) sub aluat și așezați-o în marginea tăvii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch și pliați surplomba spre interior. Apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei, împingând aluatul la 1/4 inch deasupra jantei. Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță și răciți până când este ferm, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până la aur, cu 15 până la 25 de minute mai mult. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Puneți o foaie de copt grea în cuptor. Curățați și miez de pere, apoi tăiați longitudinal în felii de 1/4 inch. Aruncați perele cu 1 lingură de coniac de pere într-un castron, apoi aranjați, suprapunându-vă, în coajă de tartă. Puneți un scut de plăcintă pe tava de tartă sau acoperiți marginea cu folie și transferați pe foaia de copt în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți doar până când perele sunt abia fragede, 10 până la 12 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Bateti împreună ouă, gălbenuș de ou, zahăr, vanilie, CR fra fra fra, un vârf de cuțit de sare, și restul 1 linguri de pere brandy pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ZahărZahăr
OuăOuă
PerePere
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
5
Coaceți până când crema este setată la doar 2 inci de margine, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și scoateți scutul plăcintei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă împreună toate ingredientele de topping, apoi se presară ușor peste cremă și se coace până când blatul devine auriu pal, încă aproximativ 15 minute. Tarta rece la cald sau la temperatura camerei în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista