Tarta cu pere și Gorgonzola

Tarta cu pere și Gorgonzola
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 925 calorii. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 545 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, gorgonzola, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tarta Cu Pere Gorgonzola, Tarta Calda De Pere Si Gorgonzola Cu Salata De Nuci Si Rucola, și Salată De Pere Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați perele într-o tigaie mare cu sos, cu partea tăiată în jos, urmată de zahăr, vin, apă, boabe de piper și frunze de dafin și fierbeți la foc mic până când perele sunt fragede, aproximativ 10-30 de minute. (Notă: timpul de fierbere poate varia în funcție de cât de coapte sunt perele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei în lichid.
3
Feliați perele subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Se amestecă gorgonzola, smântâna, mierea, cimbru și gălbenușul de ou într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Întindeți umplutura peste crusta de tartă și acoperiți cu pere feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când umplutura este setată, aproximativ 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista