Tarta cu pere și Gorgonzola

Tarta cu pere și Gorgonzola
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 925 calorii. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 545 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, gorgonzola, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tarta Cu Pere Gorgonzola, Tarta Calda De Pere Si Gorgonzola Cu Salata De Nuci Si Rucola, și Salată De Pere Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați perele într-o tigaie mare cu sos, cu partea tăiată în jos, urmată de zahăr, vin, apă, boabe de piper și frunze de dafin și fierbeți la foc mic până când perele sunt fragede, aproximativ 10-30 de minute. (Notă: timpul de fierbere poate varia în funcție de cât de coapte sunt perele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei în lichid.
3
Feliați perele subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Se amestecă gorgonzola, smântâna, mierea, cimbru și gălbenușul de ou într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Întindeți umplutura peste crusta de tartă și acoperiți cu pere feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când umplutura este setată, aproximativ 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista