Tarta cu pere și Gorgonzola
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 925 calorii. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 545 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, gorgonzola, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tarta Cu Pere Gorgonzola, Tarta Calda De Pere Si Gorgonzola Cu Salata De Nuci Si Rucola, și Salată De Pere Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați perele într-o tigaie mare cu sos, cu partea tăiată în jos, urmată de zahăr, vin, apă, boabe de piper și frunze de dafin și fierbeți la foc mic până când perele sunt fragede, aproximativ 10-30 de minute. (Notă: timpul de fierbere poate varia în funcție de cât de coapte sunt perele.)
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei în lichid.
Se amestecă gorgonzola, smântâna, mierea, cimbru și gălbenușul de ou într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Întindeți umplutura peste crusta de tartă și acoperiți cu pere feliate.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când umplutura este setată, aproximativ 10-15 minute.