Tarta Cu Pere-Pecan

Tarta Cu Pere-Pecan
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 349 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați pere, cremă de brânză, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Nuci Pecan, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.grăsime și făină tigaie pentru pizza de 12 inci. În castron mediu, amestecați făina și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Tăiați în unt, folosind furculița sau blenderul de patiserie, până se sfărâmă. Apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
În cratița de 1 litru, amestecați zahărul granulat, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat sucul de portocale și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut;rece.
6
În castron mediu, bate crema de branza pana se omogenizeaza; răspândit pe crusta răcită. Aranjați pere pe cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Se presară cu nuci pecan. Lingurați glazura portocalie deasupra. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista