Tarta Cu Pere

Tarta Cu Pere
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Tarta de pere ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest desert are 183 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Vă este adus prin simple rețete. 361 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână reisling, bucată de coajă de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tarta Cu Pere, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere.

Instrucțiuni

1
Rulați aluatul de crustă într-un cerc de 13 inci și apăsați-l într-o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil (dacă nu aveți o tigaie de tartă, o farfurie de plăcintă este bine). Montați aluatul în margini și apoi tăiați excesul de aluat aplecat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Puneți crusta în congelator să se răcească timp de o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Pregătiți frangipanul: bateți împreună pasta de migdale și zahărul pentru a o rupe. Bateți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Se amestecă oul, făina, sarea și extractul de migdale și se bate până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
6
Nu vă îngrijorați dacă există câteva bucăți mici de pastă de migdale. De asemenea, nu vă faceți griji dacă se pare că nu ați făcut suficient, deoarece frangipanul va crește în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
7
Pregătiți perele: curățați și miezuiți perele, apoi feliați-le subțire, cu grosimea de aproximativ 1/8 până la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
8
Așezați feliile într-un castron cu sucul de lămâie pentru a le păstra culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Întindeți frangipanul pe fundul cojii de tartă. Apoi, aranjați cu atenție feliile de pere într-un model decorativ (se pot suprapune ușor, dar nu le construiți în straturi sau tarta va lipsi de un aspect rafinat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1
Se coace la 375 de euro F timp de 30-35 de minute sau până când perele capătă un pic de culoare și marginile cojii de tartă sunt maro auriu. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Faceți glazura de caise: în timp ce tarta se coace, așezați gemul de caise, coaja de lămâie, extractul de vanilie și apa sau Riesling într-o tigaie mică de sos și încălziți la foc mediu timp de 5 până la 8 minute, amestecând constant. Odată ce amestecul s-a redus și s-a îngroșat, scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Gem De CaiseGem De Caise
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
RieslingRiesling
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Glazurați tarta și serviți: odată ce tarta a ieșit din cuptor, periați glazura de caise peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Servește.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista