Tarta cu mere și Calvados
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu mere și Calvados ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, suc de lămâie, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de porc cu mere, Calvados și cidru de mere, Tarte rustice cu mere cu frisca Calvados, și Cocktailul Normand Fizz / Apple Ginger Calvados pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă aspră de 16 inci (grosime de 1/8 inch), apoi transferați cu atenție pe o foaie mare de copt căptușită cu pergament. Îndoiți ușor marginea de patiserie acolo unde este necesar pentru a se potrivi pe foaia de copt, apoi răciți, acoperit lejer cu folie de plastic, 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
În timp ce patiseria se răcește, coaja și miezul merelor, apoi se taie în felii groase de 1/8 inch. Aruncați feliile cu suc de lămâie și 1/3 cană zahăr granulat.
Puneți foaia de copt cu produse de patiserie pe o suprafață de lucru și desfășurați orice margini, astfel încât produsele de patiserie să fie plate.
Întindeți sosul de mere peste produse de patiserie, lăsând o margine de 2 inci și sosul superior cu mere feliate, îngrămădind ușor. Îndoiți marginile aluatului peste umplutură, acoperind parțial merele (centrul nu va fi acoperit) și plierea aluatului după cum este necesar. Punctați merele cu unt, apoi periați ușor marginea de patiserie cu apă și presărați cu restul de 1/2 lingură de zahăr granulat.
Coaceți galette în mijlocul cuptorului până când patiseria este aurie și merele sunt fragede, 40 până la 45 de minute.
În timp ce galette se coace, topiți jeleul de mere într-o cratiță foarte mică la foc moderat, amestecând.
Glisați Galeta coaptă pe pergament pe un suport, apoi periați cu jeleu topit și răciți Galeta până la temperatura caldă sau a camerei.
Bateți împreună smântâna și zahărul cofetarilor într-un castron cu un mixer electric până când crema ține doar vârfuri moi, apoi bateți în Calvados.
Serviți galette acoperită cu păpuși de cremă Calvados.
* Galette poate fi făcută cu 8 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.