Tarta cu mazare si ceapa primavara

Mazăre & ceapa de primăvară tartă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, mazăre, ceapă de primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați O Tartă Cu Ceapă De Primăvară, Tarta cu sparanghel și ceapă de primăvară, și Tartă cu brânză de capră, ceapă de primăvară și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6.To faceți patiseria, răsturnați făina și untul într-un robot de bucătărie și pulsațipână când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Adăugați brânza șipuls pentru a combina.
Adăugați 2-3 linguri de apă rece și amestecați într-un aluat ferm.Răsturnați aluatul pe o suprafață ușor făinatăsuprafață și frământați scurt.
Întindeți și aliniați o tablă dreptunghiulară de 30 x 20 cm (sau o tablă rotundă de 26 cm) – nu este nevoie să tăiați marginile de patiserie. Se răcește timp de 15 minute, apoi se tapetează cu pergament de copt, se umple cu fasole de copt și se coace orb timp de 10 minute.
Scoateți pergamentul și fasolea și coaceți încă 10 minute până când se rumenesc. Îndepărtați excesul de patiserie folosind cacuțit mic ascuțit.Reduceți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4.Topiți untul într-o tigaie, adăugați ceapa de primăvară și prăjiți ușor timp de câteva minute până se înmoaie.
Adăugați mazărea, condimentați și gătiți ușor, amestecând ocazional, pentru încă 5 minute.Sfat în robotul de bucătărie culapte și lucrați la un pur și simplu.Bateți ouăle într-un castron mare, apoibateți în CR aproxme fra aproxche, nucșoară,jumătate din brânză, pea pur aproxume șicondimente.
Se toarnă în cutia de patiserieși se presară cu brânza rămasă.
Coaceți timp de 25-35 de minute până când umplutura estefirmă și ușor rumenită.