Tarta Cu Gem Streusel

Tarta Cu Gem Streusel
Tarta cu gem Streusel este o vegetarian desert. O porție conține 563 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tarta Streusel Cu Mere, Unt Streusel Tartă, și Zmeură - Scorțișoară Streusel Tartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți migdalele tocate pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de aproximativ 5 minute, până când devin maro auriu deschis și sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați făina, migdalele, ovăzul, atât zaharurile, sarea, cât și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Bateți-le împreună până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă unt topit peste acest amestec și, folosind o lingură de lemn sau mâna, se amestecă bine untul. Acesta ar trebui să fie un aluat umed, sfărâmicios, asemănător granolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Luați 2/3 din amestec și apăsați-l pe fundul și părțile laterale ale unei tăvi de tartă cu fund detașabil de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Întindeți conservele peste crusta de jos și sfărâmați aluatul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Gatiti aproximativ 50 pana la 60 de minute, rotind tigaia dupa 30 de minute. Tarta se face cand este aurie si dulceata este clocotita. Tarta rece pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți inelul de tartă și tăiați tarta în 8 sau 10 pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista