Tarta Cu Fructe Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu fructe proaspete. Această rețetă servește 12. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 296 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, fructe, ou și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta Cu Fructe Proaspete, Tarta Cu Fructe Proaspete, și Tarta Cu Fructe Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191° (350F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați tigaia pentru pizza de 12 inci sau partea inferioară numai a tigaiei de 13x9 inci.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, untul și oul cu lingura până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos a pan.
Coaceți 12 până la 18 minute sau până când este setat. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți iaurtul și amestecul de budincă uscată cu mixerul electric la viteză medie până la amestecare. Lingură peste stratul copt. Suprafață netedă cu spatulă de cauciuc. Aranjați fructele pe amestecul de iaurt.
Căldura se păstrează la foc mediu până se topește; periați peste fructe. Zmeură movilă în centru.
Serviți imediat sau refrigerați până la 24 de ore. A se păstra acoperit la frigider.