Tarta cu fructe Limoncello și cremă de lămâie

Tarta cu fructe Limoncello și cremă de lămâie
Tarta cu fructe Limoncello și cremă de lămâie este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 421 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână caș de lămâie, frunze de mentă, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă cu lămâie-nucă de cocos cu cremă de fructe de pasiune, Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, și Cupcakes cu lămâie cu Limoncello-glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tortul de tartă din ambalaj, puneți-l pe o farfurie de tort și stropiți cu lichiorul. Într-un castron mic bateți sau bateți smântâna, brânza mascarpone și cașul de lămâie pentru a combina. Umpleți Tarta cu amestecul de brânză și acoperiți cu fructele de pădure, coaja de lămâie și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista