Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., Tarta cu firimituri de afine-portocale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 58 de cenți pe porție, primești un desert care servește 12. O porție conține 221 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 116 mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați buricul portocaliu, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Tarta De Afine-Portocale, Pâine Tartă De Portocale Cu Afine, și Tarta Cu Pesmet De Piersici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 CP. Într-un castron mic, amestecați 1-3/4 căni de biscuiți zdrobiți și 1/4 cană de zahăr; se amestecă untul topit. Apăsați pe partea de jos și în sus a unui 11-in negreased. tavă de tartă cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți 7-8 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru topping, într-un castron mic, amestecați făina, zahărul brun și restul de biscuiți zdrobiți și zahărul; se taie în unt rece până se sfărâmă. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Pentru Legare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Radeți fin suficientă coajă din portocală pentru a măsura 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
5
Tăiați o felie subțire din partea de sus și de jos a portocalei; stai portocaliu în poziție verticală pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Tăiați coaja și membrana exterioară, începând de sus. Ținând portocala peste un castron pentru a prinde sucuri, îndepărtați secțiunile portocalii tăind de-a lungul membranei. Strângeți membrana pentru a rezerva suc suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, tapioca, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Tapioca
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați afine, coniac, coajă rasă și suc rezervat; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
9
Lăsați să stea 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 425 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Aduceți amestecul de afine la fierbere completă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
11
Adăugați secțiuni portocalii;încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
12
Se toarnă în crustă; se presară cu topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
13
Coaceți 10-15 minute sau până când toppingul este maro auriu. Se răcește pe un suport de sârmă.
Tart funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "