Tarta cu crema de pere si ghimbir
Tarta cu cremă de pere și ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 260 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Un amestec de baton de copt cu ciocolată, unt, jumătăți de pere în suc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta De Foietaj Cu Pere De Ghimbir, Tarta cu crema de pere si migdale, și Tarta de pere cu crema de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți laptele și rădăcina de ghimbir rasă la foc mic aproximativ 5 minute, amestecând frecvent, până când este foarte fierbinte, dar nu fierbe.
Într-un castron mediu cu mixer electric, bateți gălbenușurile de ou și zahărul la viteză medie 4 până la 6 minute sau până la galben pal. Bateți în făină. Bateți treptat în amestecul de lapte cald până se omogenizează bine.
Întoarceți amestecul în cratiță; gatiti la foc mediu-mic aproximativ 5 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul este foarte gros si incepe sa fiarba. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Se toarnă într-un castron mediu; așezați folie de plastic pe suprafața cremei de patiserie. Se dă la frigider până se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, încălziți cuptorul la 232°. pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru coaja coaptă cu o crustă folosind o tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil sau o tigaie de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginile dacă este necesar.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Umpleți coaja coaptă cu cremă de patiserie.
Tăiați jumătățile de pere în felii subțiri; aranjați deasupra tartei.
Într-un castron mic cu microunde, bara de copt cu microunde și scurtarea la 45 până la 60 de secunde, amestecând o dată la jumătatea microundei, până se topește. Dacă este necesar, continuați să cuptorul cu microunde la maxim în trepte de 15 secunde, amestecând până la omogenizare.
Stropiți peste tartă. A se păstra la frigider.