Tarta Cu Ciuperci Sălbatice
Această rețetă face 6 porții cu 417 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ou, șalotă, ciuperci porcini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Ciuperci Sălbatice, Tarta Cu Ciuperci Sălbatice, și Tarta Cu Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Tăiați untul folosind viraje pornite / oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați suficientă apă pentru a amesteca aluatul. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic, răciți 45 de minute.
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 12-inch rotund.
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Tăiați marginile, lăsând o consolă de 1/2 inch. Îndoiți consola pentru a forma laturi duble groase. Apăsați marginile de tartă pentru a ridica aluatul la 1/8 inch deasupra tigaiei. Se răcește 30 de minute.
Aduceți 1 cană de apă la fiert în cratiță.
Adăugați porcini; se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute. Spoon porcini din lichid; rezerva lichid. Tăiați grosolan porcini.
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Adăugați ciuperci porcini și crimini. Se condimentează cu sare; saut până la aur profund, aproximativ 10 minute.
Adăugați eșalotă; saut 2 minute.
Adăugați coniac și lichid porcini rezervat, lăsând orice nisip în urmă în cratiță. Se fierbe până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 3 minute.
Se amestecă în 1 lingură de ierburi. Mișto.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie. Umpleți cu fasole uscată; coaceți până la aur, aproximativ 15 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Presărați 1/3 cană de brânză în crustă. Acoperiți cu ciuperci.
Bateți smântâna, gălbenușurile, oul și 1 lingură de ierburi în castron.
Se toarnă cremă peste ciuperci. Se acoperă cu brânza rămasă.
Coaceți până când umplutura este setată și blatul este auriu, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe raft 15 minute.