Tarta cu ciocolata si nuca de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu ciocolată și nucă de cocos. Această rețetă servește 16. O porție conține 380 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr brun auriu, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta Cu Ciocolata-Pecan, Tarta Cu Ciocolata Pecan, și Tarta Cu Ciocolata Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți făina, cacao, zahărul și sarea într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Bateti galbenusurile intr-un bol mic pentru a se amesteca; se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; apăsați pe partea de jos și în sus a tăvii de tartă cu diametrul de 11 inci cu fundul detașabil.
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 15 minute. Se răcește în timp ce se pregătește umplutura. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Amestecați siropul de porumb, zahărul și untul într-un castron mediu.
Bateți ouăle, vanilia și sarea. Se amestecă 1/2 cană chipsuri de ciocolată, 3/4 cană nucă de cocos și nuci pecan.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Coaceți tarta până când umplutura este setată și maro auriu deasupra, aproximativ 40 de minute.
Presărați 1/2 cană de chipsuri de ciocolată rămase uniform în jurul marginii tartei calde.
Lăsați să stea doar până când chipsurile se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă mică, întindeți ciocolata pentru a forma o margine de 1 inch în jurul marginii tartei.
Presărați chenarul de ciocolată cu restul de 3 linguri de nucă de cocos. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea la temperatura camerei.)