Tarta cu ciocolata si nuca de cocos

Tarta cu ciocolata si nuca de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu ciocolată și nucă de cocos. Această rețetă servește 16. O porție conține 380 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr brun auriu, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta Cu Ciocolata-Pecan, Tarta Cu Ciocolata Pecan, și Tarta Cu Ciocolata Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți făina, cacao, zahărul și sarea într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Bateti galbenusurile intr-un bol mic pentru a se amesteca; se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; apăsați pe partea de jos și în sus a tăvii de tartă cu diametrul de 11 inci cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
BatetiBateti
BolBol
5
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 15 minute. Se răcește în timp ce se pregătește umplutura. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Amestecați siropul de porumb, zahărul și untul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți ouăle, vanilia și sarea. Se amestecă 1/2 cană chipsuri de ciocolată, 3/4 cană nucă de cocos și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți tarta până când umplutura este setată și maro auriu deasupra, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați tarta pe raft.
6
Presărați 1/2 cană de chipsuri de ciocolată rămase uniform în jurul marginii tartei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
7
Lăsați să stea doar până când chipsurile se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă mică, întindeți ciocolata pentru a forma o margine de 1 inch în jurul marginii tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Presărați chenarul de ciocolată cu restul de 3 linguri de nucă de cocos. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista