Tarta Cu Ciocolata Sarata

Tarta Cu Ciocolata Sarata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de ciocolată sărată. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, pudră de cacao, cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată, Tarta Cu Caramel De Ciocolata Sarata, și Tarta Cu Caramel De Ciocolata Sarata.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie până se omogenizează. Într-un castron separat, cernem împreună făina și pudra de cacao, apoi adăugăm la amestecul de unt și amestecăm până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați gălbenușurile și amestecați la viteză mică doar până când aluatul se reunește. Dacă rămân bucăți mici, frământați aluatul pentru a le amesteca. Formați aluatul într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Desfaceți aluatul și așezați-l pe o suprafață de lucru ușor făinată. Cu lovituri scurte de la centru spre exterior, rulați într-un 12-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Transferați aluatul într-o tigaie de tartă de 9 1/2 și, folosind degetul mare, Apăsați în părțile laterale și colțul de jos. Tăiați aluatul la același nivel cu marginea superioară. Căptușiți coaja cu hârtie pergament, umpleți complet cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă și răciți cel puțin 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
5
Coaceți aluatul 10 minute, apoi scoateți pergamentul și fasolea și reveniți la cuptor până când aluatul pare uscat, aproximativ 5 minute. Așezați pe un raft pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru umplutură: puneți ciocolata într-un vas termorezistent de dimensiuni medii. Într-o cratiță medie, combinați untul, zahărul și cafeaua și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
CafeaCafea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Se toarnă lichid fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea 3 până la 4 minute, apoi se amestecă ușor până se omogenizează. Rupeți ouăle într-un castron mare și turnați încet amestecul de ciocolată caldă, amestecând constant până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Se toarnă umplutura caldă în coajă de tartă încă caldă.
9
Coaceți până când umplutura a crescut ușor, apare uscată la suprafață și pare fermă când este agitată ușor, aproximativ 10 minute. Așezați pe un raft și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pentru glazură: puneți ciocolată și sirop de porumb într-un castron mediu. Într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți crema până la fierbere; se toarnă peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
11
Adăugați unt și amestecați încet până se omogenizează, lucrând într-o direcție pentru a preveni formarea bulelor de aer (dacă untul nu se topește complet, cuptorul cu microunde la intervale de 5 secunde pentru a se încălzi ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
12
Turnați glazura pe centrul tartei și folosiți o spatulă mică pentru a împinge glazura pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Lăsați să stea cel puțin 15 minute pentru a se configura înainte de feliere.
14
Se servește cu sare Maldon pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista