Cheesecake Tart cu fructe tropicale este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 466 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați smântână, mango, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Tarta cu Cheesecake cu fructe tropicale, Fructe tropicale în sirop de lemongrass, și Fructe tropicale cu fistic și nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Bateți 2 linguri de apă cu gheață și gălbenuș de ou într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați la ingredientele uscate și amestecați doar până se formează aglomerări moi umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Folie
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil. Apăsați în consolă, formând laturi duble groase. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
8
Coaceți până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta face bule sau alunecă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați crusta în raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Întindeți jeleul pe fundul crustei și răciți-l. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați zahărul și bateți până devine ușor și pufos. Bateți în ou, apoi vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Ouă
3
Adăugați smântână și bateți doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
4
Se toarnă umplutura în crustă de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți până când umplutura este ușor umflată și centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Transferați la raft și răciți complet. Se da la frigider pana la rece, cel putin 4 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
1
Topiți jeleul într-o cratiță mică și grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Periați deasupra cheesecake-ului. Suprapuneți felii de papaya deasupra tart în cerc. Aranjați kiwi-urile în felii suprapuse în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Obișnuit
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
3
Presărați mango în jurul marginii. Puneți pulpa de fructe de pasiune în centrul de tartă, dacă doriți.