Tarta cu ceapa si ierburi
Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză brie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta Cu Praz, Tarta De Ciuperci Cu Salata De Ierburi, și Tarta Elvețiană cu Bietă și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. ungere sau pulverizare foaie cookie mare. Desfaceți aluatul în 1 dreptunghi mare pe foaia de biscuiți; apăsați în dreptunghi de 13x9 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila. Îndoiți marginile peste 1/2 inch pentru a forma margini pe crustă.
Între timp, tăiați capătul rădăcinii de pe ceapă, creând o suprafață plană.
Așezați suprafața plană pe placa de tăiere; tăiați ceapa în jumătate pe verticală și îndepărtați stratul exterior.
Așezați partea plată mare în jos; tăiați în felii de 1/8 inch. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și rozmarinul; gatiti 8-10 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se caramelizeaza. Se amestecă zahărul brun.
Aranjați brânza uniform peste crusta parțial coaptă; se acoperă cu ceapă.
Coaceți cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste.
Tăiați în 6 rânduri cu 3 rânduri.