Tarta cu ceapa si ierburi

Tarta cu ceapa si ierburi
Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză brie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta Cu Praz, Tarta De Ciuperci Cu Salata De Ierburi, și Tarta Elvețiană cu Bietă și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. ungere sau pulverizare foaie cookie mare. Desfaceți aluatul în 1 dreptunghi mare pe foaia de biscuiți; apăsați în dreptunghi de 13x9 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila. Îndoiți marginile peste 1/2 inch pentru a forma margini pe crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți 9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, tăiați capătul rădăcinii de pe ceapă, creând o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Așezați suprafața plană pe placa de tăiere; tăiați ceapa în jumătate pe verticală și îndepărtați stratul exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Așezați partea plată mare în jos; tăiați în felii de 1/8 inch. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și rozmarinul; gatiti 8-10 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se caramelizeaza. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
7
Aranjați brânza uniform peste crusta parțial coaptă; se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Coaceți cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tăiați în 6 rânduri cu 3 rânduri.
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista