Tarta Cu Ceapa

Tarta Cu Ceapa
Ceapa Tarta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 350 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, coajă de patiserie necoaptă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tarta Cu Ceapa, Tarta Cu Ceapa, și Tarta Cu Ceapa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linie coajă de patiserie neimprimată cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se coace la 450 la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Îndepărtați folia; coaceți 5 minute mai mult. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie; rece. Într-un robot de bucătărie, combinați ouăle, brânza feta, sarea, piperul, nucșoara și sosul de ardei iute; acoperiți și procesați până se omogenizează. Adăugați treptat smântână și lapte; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Brânză FetaBrânză Feta
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
PiperPiper
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
5
Periați interiorul crustei cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Presărați ceapa verde, arpagicul și ceapa sotată peste crustă. Se toarnă cu grijă amestecul de ouă peste ceapă. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ceapa VerdeCeapa Verde
ArpagicArpagic
CeapăCeapă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OuăOuă
7
Se coace la 375 de minute pentru 30-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista