Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta de ceapă. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 666 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, ou, aluat de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta Cu Ceapa, Tarta Cu Ceapa, și Tarta Cu Ceapa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa, cimbru, sare și piper; gatiti 20 de minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ceapă
Cimbru
Sare
4
Rulați aluatul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
5
Presărați brânză feta în centru, lăsând o margine de 1 1/2 inch; se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
Ceapă
6
Se presară cu brânză elvețiană. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste amestecul de ceapă, plisând pe măsură ce mergeți, lăsând o deschidere lată de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Crustă De Plăcintă
Ceapă
7
Combinați oul și 2 linguri de apă; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Ouă
8
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până devin aurii. Se răcește timp de 10 minute.