Tarta Cu Ceapa

Tarta Cu Ceapa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta de ceapă. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 666 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, ou, aluat de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta Cu Ceapa, Tarta Cu Ceapa, și Tarta Cu Ceapa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, cimbru, sare și piper; gatiti 20 de minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
4
Rulați aluatul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Presărați brânză feta în centru, lăsând o margine de 1 1/2 inch; se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
CeapăCeapă
6
Se presară cu brânză elvețiană. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste amestecul de ceapă, plisând pe măsură ce mergeți, lăsând o deschidere lată de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
CeapăCeapă
7
Combinați oul și 2 linguri de apă; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
8
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până devin aurii. Se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista