Tarta Ciocolata-Alune

Tarta Ciocolata-Alune
Tartă cu ciocolată și alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 562 de calorii , 7 g de proteine și 44 g de grăsimi . Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână alune de pădure, amidon de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tartă cu alune de ciocolată , Tartă cu alune și ciocolată și Tartă cu alune .

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: prăjiți alunele într-o tigaie la foc mediu până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Lasa sa se raceasca.
3
Transferați 1/3 cană nuci într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați făina, zahărul și sarea; pulsați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
(tub Mare)(tub Mare)
5
Adăugați untul și pulsați până când amestecul arată ca o făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Stropiți oul și vanilia; pulsați până când aluatul începe să se îmbine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(Keebler)(Keebler)
7
Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic și lipiți-l într-un disc. Înfășurați și lăsați la frigider până se întăresc, cel puțin 1 oră. Se toacă grosier alunele rămase și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-o rotundă de 12 inci. Apăsați pe fundul și părțile laterale ale unei tavi de tartă de 9 inci cu fund detașabil, apoi tăiați excesul de aluat. Înțepăți fundul peste tot cu o furculiță. Dă la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați crusta cu folie, apoi umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Coaceți până când marginile devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Îndepărtați folia și greutățile și continuați coacerea până când se rumenesc peste tot, 15 până la 20 de minute. Se răcește complet pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1
Bateți amidonul de porumb în 1/4 cană de smântână într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați restul de 1 3/4 cani de smântână, tartina de ciocolată-alune, vanilia și sarea într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând și răzuind părțile laterale ale tigaii cu o spatulă de cauciuc. Odată ce amestecul începe să fiarbă, amestecați constant până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă în crustă și se rotește deasupra. Dă la frigider până se fixează, aproximativ 1 oră. Acoperiți cu alunele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
5
Fotografie de Lisa Shin

Vin recomandat: Port

Tarta poate fi asociată cu Port. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Catherman's Port. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Portul NV Catherman
Portul NV Catherman
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista