Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. O porție conține 667 calorii, 20g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta Cu Brânză De Capră Cu Cimbru De Mango, Cimbru Cimbru Compus Unt, și Cupcakes Cu Nap De Cimbru Savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, combinați brânzeturile, sucul de lămâie, sarea, piperul și cimbru și amestecați bine. Lucrând pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria într-un dreptunghi de 9 x 13 inci și așezați-o pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper
Cimbru
Rola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Întindeți amestecul de ricotta deasupra patiseriei, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor. Îndoiți părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați ceapa deasupra și stropiți cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
4
Coaceți până când patiseria devine maro auriu deschis, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor și stropiți cu uleiul rămas. Între timp, într-o tigaie la foc mic, prăjiți nucile de pin până când sunt parfumate și aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
6
Presărați jumătate de nuci peste tartă și rezervați jumătatea rămasă pentru o altă utilizare.