Tarta Calea Lactee
Tarta Calea Lactee ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 599 calorii, 5g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tarta Calea Lactee, Tarta Calea Lactee, și Tarta Calea Lactee.
Instrucțiuni
Bateți făina și cacao într-un castron mediu. Bateți untul și zahărul pudră într-un alt castron mediu până se omogenizează bine. Bateți în gălbenuș.
Adăugați amestecul de făină în 2 adaosuri, bătând doar până se omogenizează. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și refrigerați 2 ore.
Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale. Apăsați fiecare pe partea inferioară și în sus a tăvii de tartlet cu diametrul de 4 1/2 inch cu fundul detașabil. Refrigerați crustele 1 oră sau înghețați 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți crustele reci până se fixează și arată uscat, aproximativ 12 minute, apăsând cu spatele lingurii dacă se formează bule. Se răcește crustele în tigăi. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.
Puneți ciocolata cu lapte într-un castron mediu. Aduceți 1 1/2 cești de cremă pentru a fierbe în cratiță mică.
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată; se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se topește și se omogenizează. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până la rece, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Combinați restul de 1/2 cană smântână și unt într-o cratiță mică și amestecați la foc mediu până se topește untul; se ia de pe foc.
Combinați zahărul și 3 linguri de apă într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când culoarea este chihlimbar adânc, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 8 minute. Adăugați imediat amestecul fierbinte de smântână-unt (amestecul va bule puternic).
Se ia de pe foc și se amestecă până se dizolvă bucățile de caramel.
Transferați caramelul într-un castron mic și răciți până când este ușor ferm (semi-moale), amestecând des, aproximativ 40 de minute.
Puneți caramelul în centrul crustelor coapte (aproximativ 2 linguri generoase pentru fiecare crustă). Pune deoparte.
Folosind mixerul electric, bateți amestecul de ciocolată cu lapte răcit până se formează vârfuri; lingura deasupra caramelului în cruste, împărțind în mod egal (aproximativ 1/2 cană pentru fiecare crustă) și răspândind uniform. Se răcește cel puțin 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Scoateți tartulele din tigăi. Cerneti usor pudra de cacao peste tartele si serviti.