Tarta calda de mere cu inghetata de curmale si sos de vin rosu-Caramel

Tarta calda de mere cu inghetata de curmale si sos de vin rosu-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta caldă de mere cu înghețată de curmale și sos roșu de vin-Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 793 calorii. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, gălbenușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartele calde de mere cu sos de vin roșu-Caramel, Pufuri De Mere Cu Frișcă Proaspătă Și Sos Cald De Caramel, și Tarta de mere cu sos de Caramel.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti înghețata: pregătiți o baie de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
ApăApă
2
Așezați curmalele, pulpa de fasole de vanilie, smântâna grea, jumătate și jumătate și laptele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Cremă GreaCremă Grea
DateDate
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți gălbenușurile într-un castron mare și turnați încet amestecul de smântână fierbinte. Pureați amestecul de smântână până se omogenizează, reveniți în cratiță și gătiți timp de 3 minute, amestecând continuu. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine și se răcește în baia de apă cu gheață. Congelați într-o mașină de înghețată și păstrați-o congelată până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
înghețatăînghețată
ApăApă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
4
Pentru a pregăti aluatul: folosind un mixer electric sau manual, combinați făina, untul, zahărul și sarea într-un castron mare până se formează bile de mărimea unei pietricele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați gălbenușul de ou și apa la un moment dat și amestecați până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
ApăApă
6
Scoateți aluatul din mixer, bateți-l într-un disc și acoperiți-l cu folie de plastic. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați zahărul într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu-mic timp de 10 minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați untul și pulpa de vanilie și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
3
Adăugați pene de mere și gătiți timp de 4 până la 6 minute sau până când merele sunt pe jumătate fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
4
Scoateți merele din caramel și rezervați ambele separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
5
Pentru a pregăti tarta: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți aluatul la 1/8 inch grosime și apăsați cu grijă într - un inel de tartă de 8 sau 9 inci, tăind orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Așezați inelul de tartă pe o tigaie căptușită cu pergament și presărați 1/2 cană din pecanele tocate în fundul cochiliei. Rotiți feliile de mere în tartă și periați cu o parte din sosul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Sos De CaramelSos De Caramel
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți tarta timp de 20 până la 30 de minute, sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Puneți vinul roșu într-o cratiță mică și fierbeți la foc mediu timp de 20 de minute, sau până când se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați sosul de caramel rămas la reducerea vinului roșu și bateți până se omogenizează. Îndoiți restul de 1/4 cană de nuci pecan și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
ReducereReducere
Vin RoșuVin Roșu
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Tăiați tarta în 8 bucăți și așezați o bucată în centrul fiecărei farfurii. Puneți sosul de vin roșu-caramel în jurul tartei și acoperiți Tarta cu o lingură de înghețată de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
înghețatăînghețată
Vin RoșuVin Roșu
DateDate
4
Charlie Trotter gătește acasă de Charlie Trotter
5
Zece Presă De Viteză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista