Tropical Taro, lapte de cocos Vichyssoise ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 317 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de taro, frunze de coriandru, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de SippitySup. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Laing (carne de porc picantă, creveți, frunze de taro și tocană de lapte de cocos), Cum se gătește: Laing (carne de porc picantă, creveți, frunze de taro și tocană de lapte de cocos), și Taro la cuptor cu nucă de cocos cu nuci de Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Purtați mănuși dacă sunteți sensibil, curățați complet taro-ul. Apoi înjumătățiți-l pe lungime și tăiați-l în cuburi de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină Taro
2
Adăugați cuburile într-un castron mare și acoperiți-le cu apă rece și lăsați-le să se înmoaie aproximativ 30 de minute pentru a îndepărta o parte din amidon (opțional).Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
3
Adăugați taro într-o oală mare cu apă sărată, aduceți la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic. Se fierbe taro până abia începe să se înmoaie. Aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Rădăcină Taro
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți taro-ul, întorcându-l în vas.În timp ce taro-ul este încă cald, stropiți siropul de nucă de cocos peste el și adăugați sare și piper după gust și amestecați-l bine pentru a obține taro-ul complet acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Nucă De Cocos
Sirop
Rădăcină Taro
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă taro într-un vas de copt cu unt. Acoperiți bine vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină Taro
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească uncovered.In o tigaie mare de sote topeste untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Călește prazul și ceapa cu un vârf de sare. Gatiti pana devine translucid, dar nu inca colorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Praz
Sare
9
Adăugați taro-ul gătit în tigaie împreună cu bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere, apoi opriți focul, lăsând amestecul să se răcească oarecum.Lucrând în loturi, curățați amestecul într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Rădăcină Taro
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
10
Adăugați laptele de cocos și curry. Rularea mașinii până când este complet netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Pudră De Curry
11
Turnați supa în piure într-un castron mare acoperit sau tureen și reglați consistența cu puțin mai mult stoc, dacă este necesar. Reglați condimentele. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore până când este bine răcit.