Taro Tropical, Lapte De Cocos Vichyssoise

Tropical Taro, lapte de cocos Vichyssoise ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 317 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de taro, frunze de coriandru, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de SippitySup. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Laing (carne de porc picantă, creveți, frunze de taro și tocană de lapte de cocos), Cum se gătește: Laing (carne de porc picantă, creveți, frunze de taro și tocană de lapte de cocos), și Taro la cuptor cu nucă de cocos cu nuci de Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Purtați mănuși dacă sunteți sensibil, curățați complet taro-ul. Apoi înjumătățiți-l pe lungime și tăiați-l în cuburi de 3/4 inci.
Adăugați cuburile într-un castron mare și acoperiți-le cu apă rece și lăsați-le să se înmoaie aproximativ 30 de minute pentru a îndepărta o parte din amidon (opțional).Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Adăugați taro într-o oală mare cu apă sărată, aduceți la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic. Se fierbe taro până abia începe să se înmoaie. Aproximativ 7 minute.
Scurgeți taro-ul, întorcându-l în vas.În timp ce taro-ul este încă cald, stropiți siropul de nucă de cocos peste el și adăugați sare și piper după gust și amestecați-l bine pentru a obține taro-ul complet acoperit.
Se toarnă taro într-un vas de copt cu unt. Acoperiți bine vasul cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească uncovered.In o tigaie mare de sote topeste untul la foc mediu.
Călește prazul și ceapa cu un vârf de sare. Gatiti pana devine translucid, dar nu inca colorat.
Adăugați taro-ul gătit în tigaie împreună cu bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere, apoi opriți focul, lăsând amestecul să se răcească oarecum.Lucrând în loturi, curățați amestecul într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați laptele de cocos și curry. Rularea mașinii până când este complet netedă.
Turnați supa în piure într-un castron mare acoperit sau tureen și reglați consistența cu puțin mai mult stoc, dacă este necesar. Reglați condimentele. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore până când este bine răcit.
Se ornează cu coriandru și se servește.