Taro la cuptor cu nucă de cocos cu nuci de Macadamia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Taro la cuptor cu nucă de cocos cu nuci de Macadamia. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, sirop de nucă de cocos, nuci de macademia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort de cafea cu banane cu nuci de Macadamia și nucă de cocos, Batoane de nucă de cocos cu lime cu nuci de Macadamia: # CreativeCookieExchange, și Fursecuri tropicale (cu ciocolată albă, nuci de Macadamia, coajă de tei + nucă de cocos prăjită).
Instrucțiuni
Purtați mănuși, curățați complet taro-ul. Apoi înjumătățiți-l pe lungime și tăiați-l în cuburi de 3/4 inci.
Adăugați cuburile într-un castron mare și acoperiți-le cu apă rece și lăsați-le să se înmoaie aproximativ 30 de minute pentru a îndepărta o parte din amidon (opțional).Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Adăugați taro într-o oală mare cu apă sărată, aduceți la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic. Se fierbe taro până abia începe să se înmoaie. Aproximativ 7 minute.
Scurgeți taro-ul, întorcându-l în vas.În timp ce taro-ul este încă cald, stropiți siropul de nucă de cocos peste el și adăugați sare și piper după gust și amestecați-l bine pentru a obține taro-ul complet acoperit.
Se toarnă taro într-un vas de copt cu unt. Dollop untul rămas peste tot. Acoperiți bine vasul cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute.
Scoateți folia și transferați taro-ul și orice lichid într-un platou sau castron mare de servire. Se acoperă cu nucile de macadamia prăjite tocate și fulgii de nucă de cocos, se adaugă sare și piper suplimentar după gust.