Tarhon miel Shanks cu fasole Cannellini
Tarhon miel Shanks cu fasole Cannellini este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 180 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcov, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Ciorbe de miel prăjite în oală cu fasole Cannellini, Carne De Miel Înăbușită Cu Fasole Albă, și Carne de miel înăbușită cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din gambele de miel.
Puneți fasolea și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un aragaz lent electric de 7 litri; amestecați bine.
Așezați coapsele de miel pe amestecul de fasole; presărați tarhon, sare și piper.
Se toarnă roșiile peste miel. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 1 oră. Reduceți căldura la minim și gătiți 9 ore sau până când mielul este foarte fraged.
Scoateți gambele de miel din aragazul lent.
Se toarnă amestecul de fasole printr-o strecurătoare sau sită peste un bol, rezervând lichid.
Lăsați lichidul să stea 5 minute; degresați grăsimea de pe suprafața lichidului. Întoarceți amestecul de fasole în lichid.
Scoateți mielul din oase; aruncați oasele.
Serviți mielul cu amestec de fasole.
Sfat nutrițional: fasolea conservată este o opțiune convenabilă atunci când nu aveți timp să pregătiți fasolea uscată-dezavantajul este conținutul de sodiu. Reduceți conținutul de sodiu al oricărei varietăți de fasole conservată cu 40% pur și simplu prin scurgerea și clătirea acestora.