Tarek ' s Irish Stout Fondue

Tarek ' s Irish Stout Fondue
Reteta Tarek ' s Irish Stout Fondue este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru 87 de cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 207 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, brânză cheddar, sos de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Cheddar Irlandez Și Fondue Stout, Fondue irlandeză de Cheddar cu Stout și whisky, și Fermă Cheddar și irlandez Stout Fondue cu cartofi noi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați brânza Cheddar albă, brânza elvețiană, parmezanul și amidonul de porumb împreună într-un castron; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AlbăBrânză Cheddar Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Amestecați berea Irlandeză, sosul de friptură, sosul Worcestershire, praful de usturoi, sosul de ardei iute și pudra de muștar împreună într-o oală de fondue; puneți căldura sub oală de fondue la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se amestecă amestecul de brânză, 1/2 cană la un moment dat, în amestec de bere tare în oală de fondue până când brânza este complet topită și fondue este groasă și netedă. Nu lăsați fondue să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Condimentează cu piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista